Scroll to top

Acupunctuur

Acupunctuur is een techniek waarbij ik met dunne, flexibele naalden de levensenergie in het lichaam zodanig stuur en reguleer dat het energetische systeem weer in evenwicht komt. De plek en het eventueel manipuleren van de naalden bepaal ik aan de hand van de vooraf gestelde diagnose.

Shiatsu

Shiatsu is een van oorsprong Japanse massagetechniek, gebaseerd op de Chinese geneeskunde en werkt op een soortgelijke manier als acupunctuur in op het energetische systeem van het lichaam. Tijdens een shiatsubehandeling kan ik precies voelen waar de energetische blokkades zitten en tegelijkertijd constateren of en wanneer deze blokkades oplossen tijdens de behandeling.

 

Ik pas deze techniek in principe altijd toe in combinatie met acupunctuur. Als men te veel angst voor naalden heeft, gebruik ik uitsluitend mijn handen.

Chinese kruidentherapie

Chinese kruiden zijn als het ware krachtige voedingssupplementen die ik inzet om tekorten aan te vullen en eventuele verzwakte organen te versterken. Ik gebruik ze vrijwel altijd in een samengestelde formule om ervoor te zorgen dat de onderlinge kruiden elkaar versterken en tegelijkertijd de bijwerkingen minimaal of zelfs geheel worden geneutraliseerd!

 

Al deze kruiden worden zorgvuldig in speciale plantages gekweekt en verwerkt, waarbij strenge controles plaatsvinden op zuiverheid en kwaliteit.

Voeding- en leefstijladvies

Voeding- en leefstijladviezen zijn essentieel, omdat in de meeste gevallen voeding en leefstijl bij de oorzaak van klachten betrokken zijn. Met name stress speelt een grote rol, dus een belangrijk aandachtspunt om te voorkomen dat de klachten na verloop van tijd weer terugkomen.

 

Voor wat betreft voeding blijkt dat er geen ideaal voedingspatroon voor iedereen bestaat. Daarom zoek ik voor jou persoonlijk uit welke voedingsmiddelen het beste bij jouw situatie passen.

Kom in contact

 • Praktijkadres

  Tomveld 1a, 5768 CP Meijel

 • Postadres

  Steenoven 12 B147, 5768 PK Meijel

 • Telefoon

  077 46 60 484

 • Mobiel (voorkeur)

  06 22 41 86 05

Stel je vraag

Heb je een vraag over mijn behandelingen? Of wil je weten of je met jouw klacht bij mij terecht kunt? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.